Košarica

 x 

Postopek nakupa

-Postopek nakupa v spletni trgovini-

- Uporabniki, ki prvič nakupujejo v spletni trgovini

Izberite artiklel, ki ga želite kupiti in ga s klikom na povezavo ''V košarico'' dodajte v košarico. Z nakupom nadaljujete s klikom na povezavo ''Nadaljuj z nakupom'' za zaključek nakupa pa kliknite na povezavo ''Košarica'' desno spodaj.  Izberite možnost ''Nov? Prosimo izpolnite spodnji obrazec'' in izpolnite vse potrebne podatke. Podatki označeni z zvezdico so obvezni. Kliknite na povezavo ''Pošlji prijavo'' in na vaš e-mail naslov bo poslan e-mail z aktivacijsko povezavo. Kliknite na povezavo v e-mail sporočilu, ki ste ga dobili in se na modulu ''Prijava'' na levi strani prijavite. Ob prijavi se vam na levi strani odpre menu ''Menu - prijavljeni'' S klikom na povezave lahko popravite vaše podatke, spremenite geslo ali pregledate vsa vaša naročila.

- Uporabniki, ki so že kupovali

Izberite artikle, ki si jih želite. Nato kliknite na ''Košarica'' kjer so vsi izbrani artikli. Tukaj vnesite svoje uporabniško ime in geslo. V kolikor ste se že prijavili v oknu na levi strani, boste po kliku na ''Košarica '' že prišli do 1. koraka o nakupu blaga.


1. Korak- Način plačila

Izberite, ali želite plačati naročeno blago po predračunu ali  po povzetju. (podrobnosti o načinu plačila si lahko preberete na: Dobrodošli v E-Fish Market Koper
2. Korak- Potrdite naročilo

Prosimo preglejte vse podatke in s klikom na ''potrdite naročilo'', potrdite naročilo. Tukaj nam lahko tudi napišete sporočilo.

Naročilo je sedaj oddano, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj e-mail predal s statusom naročila "V POTRJEVANJU". Kupec ima možnost preklicati naročilo s sporočilom na e-mail naslon: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Naročilo se hrani v na strežniku ponudnika. Uporabniku je zgodovina vseh naročil vedno na voljo preko povezave ''Vaša naročila''(uporabnik mora biti prijavljen v trgovino).

3. Korak - Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena

V roku najkasneje 48 ur ( izvzeti so prazniki in sobote ter nedelje) bomo naročilo pregledali  in ga potrdili oziroma zavrnili (v primeru, da artikla ni na zalogi, čeprav je bil tako označen, Vas bomo poklicali na vašo telefonsko številko ali vam poslali e-mail). Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila z e-mail sporočilom "POTRJENO" sklenjena, v primeru zavrnitve naročila ( status sporočila "PREKLICANO") pa pogodba ni sklenjena.

Kupljeno blago bomo v najkrajšem možnem času, najkasneje pa naslednji delovni dan zapakirali in ga s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili poslali po pošti. Kupec dobi po e-mailu sporočilo s statusom naročilo "POSLANO"

Če ste na 1. koraku izbrali možnost ''Plačilo po predračunu'' boste na vaš e-mail dobili tudi predračun. Blago bo poslano najkasneje naslednji delovni dan po prejetju plačila.